2015 Capital Markets Day

Asking more from Chemistry

  Solvay Capital Markets Day november 13 Click to enlarge

De Capital Markets Day van Solvay werd op 10 & 11 juni 2015 gehouden. 


Hier vindt u de link naar het video webcast van 10 juni (alleen in het engels) : http://edge.media-server.com/m/p/kvmuoy5q 


 PROGRAMMA

10 juni (live webcast)

13h00-18h00 CEST

12h00-17h00 BST

07h00-13h00 EDT

Solvay Strategic Update
Jean-Pierre Clamadieu - Chairman of the Executive Committee & CEO
Karim Hajjar - Member of the Executive Committee & CFO

Solvay Specialty Polymers
Augusto Di Donfrancesco - President, Specialty Polymers
Jens Hoetlje -Director of Strategy & Marketing, Specialty Polymers
George Corbin - Head of RD&T, Specialty Polymers
Laird McBeth - Director of Commercial Operations, Specialty Polymers

Bezoek : Laboratory & Showroom
11 juni

08h30-12h00 CEST

07h30-11h00 BST

Meet with Business Management
Emmanuel Butstraen - President, Novecare
George Crauser - President, Peroxides
Christophe Clémente - President, Soda Ash & Derivatives
Hua Du - President, Special Chem